Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 13
Ga naar:   

Jesse kruipt en trekt zich zelf op.

07 november 2008
De afgelopen weken heeft Jesse zich snel ontwikkelt. Ze kruipt ondertussen heel goed en ook het staan en optrekken heeft ze helemaal door. Woensdag 22 oktober stond ze opeens in haar slaapzak in bed. Ik kwam de slaapkamer binnen en daar stonden me 2 meisjes me lachend aan te kijken. Zo stoer en lief! Ondertussen trekken ze zich allebei overal aan e tv, de tafel de bank.....en ja dan gebeurt het nog wel is dat ze vallen.

Nikki staat!

26 september 2008
Vanochtend heeft papa gezien hoe Nikki zich optrekt aan de spijlen van haar bed, vervolgens zich vasthoudt aan de bovenrand en helemaal zelf blijft staan!!! En dat met haar slaapzak aan en grote glimlach! Papa en mama natuurlijk heel trots!

JESSE zegt mamamamamama!!

22 september 2008
Van Jesse kunnen we nu echt zeggen dat ze begint "te brabbelen/praten". Ze snapt er zelf waarschijnlijk nog niet veel van, maar wij wel! Ze noemt ons: mamamamamama, babababapapapapa. Rogier is dus onze BARBAPAPA!
Nikki laat zich natuurlijk ook horen, maar houdt het voornamelijk bij het harde gillen/schreeuwen. Ook leuk
!!

Nikki kruipt!

19 september 2008
Nikki heeft als eerste duidelijk een paar meter gekropen! De beide dames hebben sowieso veel vooruitgang geboekt tijdens de vakantie. Het ruime grasveld op onze vakantielokatie bleek ideaal om al tijgerend afstanden te overbruggen.

De dames kunnen tijgeren!

19 augustus 2008
Vandaag hoorde ik van Papa Rogier dat de terroristjes de hele kamer door gaan want ze hebben het tijgeren een beetje uitgevonden....
Niks schijnt meer veilig te zijn... tv-kastje, vaatwasser, bijzettafel in de gang, de katten Borrel en Karel...
Tja de tijd breekt aan dat vaders "NEE" moet gaan verkopen en daar heeft hij grote moeite mee!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.