Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 13
Ga naar:   

Wij hebben geen spenen meer!!

15 juni 2010
Nu alweer een week dat we zonder onze spenen slapen! Eigenlijk zonder "grote problemen", alleen het inslapen gaat nog wat moeilijker dan normaal. 
En dat terwijl onze papa en mama wel een paar drama nachten hadden verwacht!
Ja wij zijn geen baby's meer dus hadden wij afgesproken om al onze spenen naar baby Gijs te brengen!   Nu zijn papa en mama voor de zoveelste keer trots op ons!

Site is bijgewerkt!

01 juni 2010
JA HOOR HIER ZIJN WE DAN WEER! ALWEER BIJNA 2,5 JAAR! ONZE SITE IS ZWAAR VERWAARLOOSD, MAAR DAT WAS OOK WEL EEN BEETJE TE BEGRIJPEN. Altijd maar druk druk druk die mama's en opa's van tegenwoordig!
 
De laatste maanden was het niet alleen druk voor onze papa en mama, maar ook voor ons! We hebben 10 maanden op de flat in Krommenie gewoond, in november de sleutel gekregen van onze nieuwe huis, tussendoor met de feestdagen nog even bij de opa's en oma's gelogeerd, omdat alles in huis nog moest gedaan worden....de keuken, de badkamer, wc's, vloeren, muren schilderen en behangen! En eindelijk op 23 januari 2010 zijn we verhuisd!(ongeveer 2 jaar na het tekenen, toen wij nog maar een maand oud waren!) 
En wat is het super mooi geworden!! Ja we hebben allebei onze eigen kamer gekregen, eigenlijk bijna precies hetzelfde, maar wel andere kleuren! Dat leek onze mama het veiligst om niet te veel verschillen te maken, want dan kunnen wij het nogal eens oneens met elkaar zijn. ;-) Vanaf de eerste dag sliepen we zonder problemen zonder elkaar en waren onze p&m natuurlijk erg trots op ons! Als we s'ochtends wakker worden roepen we naar elkaar en zo horen papa en mama mooi dat we wakker zijn.

Nu nog een paar weekjes en dan gaan we lekker op vakantie naar Frankrijk! Tja wat gaan we daar doen? Niet veel tenminste als we papa en mama moeten geloven?! Lekker zwemmen, naar het strand en genieten van het niks doen! Nou ja wij zorgen er natuurlijk wel voor dat we een hele boel leuke spelletjes verzinnen, want ze moeten niet denken dat ze alleen maar voor hun rust gaan.   

En ja.....we zullen opa Paul en mama in ieder geval van af nu weer eens herinneren om de site bij te houden, want nu hebben ze er heus wel weer wat tijd voor!

Druk weekendje.... :-)

04 augustus 2009

Ja we hebben een leuk druk weekend achter de rug! Zaterdag ochtend gingen we samen met papa &mama naar de tennisbaan. Ze stonden in de kwart finale en wij mochten kijken met alle opa’s en oma’s! Wij hadden er eigenlijk niet zo'n zin in, want hebben daar niet zoveel geduld voor! Dus na ongeveer een kwartier mochten wij zelf (met opa en oma) naar het park wandelen, wat we natuurlijk veel interessanter vonden. En dat terwijl papa en mama hun wedstrijd verloren.

S’middags mochten we mee naar de barbecue bij Ruben en Patricia. Dit was met alle jongens van het tennisteam van papa en de vrouwen en kinderen mochten ook mee.... Leuk voor ons, want Stijn, Pepijn, Nila en Sam waren er ook. Stijn was minder blij met ons…. Ondanks de waarschuwingen van mama dat wij zijn “Thomas de trein” treinbaan niet kapot mochten maken, hadden wij dit binnen een paar minuten toch voor elkaar! Wij lieten niks over van de treinbaan dus Stijn besloot maar even rustig tv te gaan kijken, want met ons spelen zag hij niet zo zitten. Mama had dus eigenlijk weinig te vertellen en papa vond het allemaal wel best!

Om 19.00 uur bracht mama ons naar opa en oma Heima, waar we mochten slapen, want de barbeque was nog moet eens begonnen toen wij weg gingen!

Zondag hadden we het kraamfeestje van Finn (broertje van Kay), wat een lieve kleine baby was dat! We mochten van mama alleen kijken, maar eigenlijk wilden we graag spelen met hem. Om het weekend “rustig” te eindigen zijn we daarna nog naar Tante Marije op de koffie geweest, konden wij nog even gezellig in de tuin met Robin en Tijn spelen. Weekend was dus weer zo voorbij! L

Maandag zijn we naar de kinderboerderij geweest met opa en oma H. Eigenlijk zouden we gaan zwemmen, maar opa vond de zon niet “genoeg” schijnen?! Hij zag dus weer is beren op de weg....

En morgen......? We hebben gehoord dat we dan naar ARTIS mogen met opa en oma Kemp….. Wat hebben wij toch een mazzel!

Dikke kus Jesse&Nikki

ruim anderhalf!! En wat worden we groot!

10 juni 2009
Ja ja we zijn alweer ruim anderhalf jaar en wat zijn we gegroeid! Tenminste als we iedereen moeten geloven....die dat steeds tegen ons zegt.  
Opa Paul en mama hebben het een tijdje "te druk gehad" om de site "up to date" te houden......zeggen ze tegen ons! Maar wij vinden dat smoesjes en ze hebben ons nu beloofd weer hun best te doen en elke maand weer nieuwe foto's erop te zetten en zo nu en dan ook weer het dagboek en memories bij te houden. Nou wij zijn benieuwd......  

We hebben ondertussen alweer zoveel geleerd dat jullie verbaasd zullen zijn.... En we zijn eind juni 2 weken op vakantie geweest! Dat vonden we het einde! Elke dag spelen met papa, mama, opa, oma en Kaka. (Kaka bedoelen we Bianca mee, maar dat vinden we nog wat moeilijk om te zeggen )

Dus vanaf eind juli kunnen jullie ons weer lekker iedere maand blijven volgen! we zouden het natuurlijk ook leuk vinden als je een keertje een berichtje achter laat in het gastenboek, dan weten we ook wie onze avonturen lezen! 

Veel kijk en leesplezier! 

Liefs en XX-jes 
Jesse&Nikki 

Het gaat hard nu!

24 december 2008
Jesse heeft door dat zij de trappen kan lopen, uiteraard loopt er wel iemand achter haar aan! Nikki staat af en toe los maar laat zich na vijf seconden achterover vallen. Ook dan is het handig als er een vangnet in de buurt is! Jesse kan enorm krijsen als ze haar zin niet krijgt! Ja de meisjes ontwikkelen zich als echte mensenkindertjes!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.